Over mij 

Een beetje meer over mezelf

Ik ben Elisabeth

In 2019 ben ik begonnen aan mijn eerste jaaropleiding bij Laura Smets van Light & Supple Horses. Deze manier van werken sprak me echt aan en ik werk dus nu ook volgens hetzelfde principe, waar een combinatie van natural horsemanship, R+ en academische rijkunst zorgt voor een paard in balans, zowel mentaal als fysiek en waar de relatie met je paard voorop staat.
Het is mijn doel om met Rebalance Horse Training zo veel mogelijk paarden te helpen. Ik geef jullie de tools om zelfstandig aan de slag te gaan en ik bied ondersteuning waar nodig.
Jonge paarden een goede start laten maken onder het zadel, oudere paarden fysiek sterk houden, paarden met een trauma helpen… Ik doe het met plezier! Ik zoek voor elk paard en elk baasje naar de geschikte aanpak, want geen enkel paard is hetzelfde en heeft een gepaste manier van werken nodig.

Opleidingen

Ik heb reeds een aantal opleidingen in horsemanship gevolgd, maar ik wil blijven bijleren en mijn skillset uitbreiden. Hieronder kan je een overzicht zien van mijn afgelopen en huidige opleidingen.

2019 - 2020

Light & Supple Horses jaaropleiding 1

2020 - heden

Feather Light Online Academy

2020 - 2021

Light & Supple Horses jaaropleiding 2

2020 - 2021

Light & Supple Horses instructeursopleiding